יום שלישי, 15 במאי 2018

לחמניות גבינה קטנות וטעימות לחג השבועות

היי כולם! מה שלומכם?
בעוד מספר ימים נחגוג כולנו את חג השבועות האהוב והטעים ואיך אפשר לחגוג בלי גד? מחלבות גד מסמלות עבורי את שבועות ואת הגבינות המיוחדות שיעטרו את שולחן החג והמטעמים הטעימים :) קיבלתי לפתח ביתי הפתעה מרגשת וטעימה והחלטתי להכין מספר מאכלים והפעם אשתף אתכם במתכון ללחמניות גבינה מהגבינה בולגרית וגבינת שמנת ניו יורק זיתים. בהמשך תראו מתכון לסלט עם חלומי מטוגן, סלט עם בולגרית והפתעה עם המנצ'גו הפרוס :)





מצרכים:
120 גרם גבינה בולגרית של גד
270 גרם גבינת ניו יורק שמנת זיתים - אפשר גם את השום שמיר שלהם שנהדרת או גם הרגילה
120 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 ביצים
חצי כוס שמן
3 כוסות גדושות של קמח
1 שקית אבקת אפייה

(בתמונה יש פחות ביצה כי עשיתי כמות קטנה יותר)


לוקחים את כל החומרים ומערבבים עד לעיסה מוצקה שהיא לא קשה ולא נוזלית מדי. אני אוהבת להתחיל לשים קודם כל את החומרים הנוזלים ולאחר מכן את האבקו למניהן ובסוף את הגבינות.


 ככה צריכה להיראות העיסה:


לאחר מכן יוצקים כדורים עגולים לתוך תבנית סיליקון קטנה וגם שידרגתי וניסיתי וזה הצליח ובענק להניח בתבניות אישיות בצורות וזה יצא פשוט מקסים וככה הילדים יהנו יותר לאכול!


אפשר לשים מעל שומשום- לדעתי זה שידרג את הטעם ואוסיף קרנצ'יות


ולאחר מכן להכין תנור מחומם מראש ב180-200 מעלות למשך כחצי שעה, עד שהלחמניות למעשה מזהיבות, כמו כן בתמונה:


מחלבות גד יצאו גם השנה עם מהדורת החג של מחלבות גד מאגדת בתוכה מגוון רחב של גבינות במרקמים ושיטות ייצור שונות, בשילוב חומרי גלם מיוחדים ואיכותיים. מהדורת השבועות של מחלבות גד מציעה מבחר גבינות בטעמים מגוונים מרחבי העולם, כולן מצוינות לאירוח ולשולחן חג עשיר כגון:

גבינת מנצ'גו פרוסה – עשירה בטעם שורשי ועמוק :גבינה ספרדית מחלב כבשים, עשירה בטעם וחריפות. הגבינה מאופיינת בטעם שורשי ועשיר, ומבטיחה לגרוף מחמאות בכל אירוח.
מקורה של גבינת המנצ'גו בעיר הולדתו של דון קישוט, לה מאנשה אשר בספרד, ויש המכנים אותה "הפרמזן הספרדי". המנצ'גו תשתלב נהדר מעל תבשילים, תהווה תוספת מעניינת לסלט או בפלטת גבינות. הגבינה מצופה בשבבי סידן אשר נוצרים בתהליך טבעי בזמן הבחלת הגבינה, והיא מגיעה בצורת משולש החתוך גם באופן אנכי, בדיוק בעובי הנכון והמותאם לשילוב גבינה זו בפלטות גבינות ואירוח. הגבינה מצופה בשבבי סידן שנוצרים באופן טבעי בתהליך היישון הארוך.

המבורגר חלומי –בהמשך לפופולאריות הגוברת של גבינת החלומי, מציעה מחלבות גד אפשרות נהדרת ליהנות מטעם ברביקיו עשיר ועסיסי, ומשיקה פרוסות חלומי המותאמות ללחמניית המבורגר, אשר יהוו פתרון נהדר גם לצמחוניים. טעמה העמוק של גבינת החלומי המותכת בשילוב לחמניית המבורגר ייצור טעם גריל עשיר, ללא הצורך בבשר. הגבינה מגיעה ב- 4 יחידות (50 גרם ליח') בצורה המותאמת בדיוק ללחמניית המבורגר.

פרוסות מוצרלה מעושנת – הגבינה האיטלקית האהובה, בטעם מעושן ייחודי  אשר מצטרפת למגוון המוצרלות המדהים של גד. הגבינה מוכרת באיטליה כ- mozzarella affumicata (מוצרלה מעושנת באיטלקית) הגבינה מתאפיינת בטעם עישון עדין המעניקה למוצרלה העדינה, טעם אדמתי ועמוק. השימוש העיקרי שלה הוא לאכילה כפי שהיא, היא מצוינת לטוסטים ונפלאה אפילו על פיצה.

גבינת שמנת ניו יורק של גד באריזה חדשה- 30% שומן - גבינת שמנת ניו יורק מיוצרת בדיוק לפי המתכונת של גבינת השמנת הניו יורקית המקורית. מרקמה עשיר במיוחד ועם זאת שמנתי ויציב. טעמה טעם חלב רענן עם איזון מדויק בין מליחות למתיקות. כעת משיקה מחלבות גד את הגבינה באריזה חדשה, ובשלושה טעמים נפלאים:
טבעי- טעם חלבי מפנק
זיתים- ממרח בשילוב זיתים מובחרים
שום שמיר- בשילוב שמיר מרענן וטרי, הטעם האהוב על הישראלים

בקרו באתר החדש של גד

שיהיה גד שמח וטעים!
רותם

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה