יום חמישי, 23 בנובמבר 2017

קרמבו ללא גלוטן

אין כמו ימי החורף שפוקדים אותנו לאכול קרמבו, הצעתי כאן לא מזמן קרמבו רגיל, אבל איי סליחה מה עם חולי הצליאק ?:) לכן הנה מתכון כייפי וטעים של קרמבו קל ומושלם ללא גלוטן עם האוראו של שופרסל שקניתי והתאהבתי!


קרמבו ללא גלוטן

מצרכים: (ל20 יחידות קרמבו)
חבילת עוגיות אוראו ללא גלוטן של שופרסל
שמנת צמחית
אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
כף סוכר
2 חבילות שוקולד מריר של כרמית
50 גרם חמאה



לוקחים את העוגיות אוראו ומניחים במסודר אחת אחת



לאחר מכן מכינים קצפת במיקסר:
שמים בפנים שמנת צמחית, אינסטנט פודינג וניל, 2 כפות אבקת סוכר, כף סוכר הכל יחס ומערבבים עד לקבל קצפת יציבה.


את הקצפת לוקחים ומניחים בשקית זילוף ומזלפים על כל אוריאו 



מכניסים למקפיא לשעה.
לאחר מכן מכינים את ציפוי השוקולד בסיר על אש נמוכה:
שמים בפנים 2 חבילות שוקולד מריר, 50 גרם חמאה וכף סוכר.


שכל הופך לתמיסה אחידה מתחילים לצפות את הקרמבו, אפשר לצפות לחלוטין או לזלף חלקית את השוקולד.





בתאבון
שיהיה חורף טעים, חמים ונעים
רותם :)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה