יום שלישי, 31 באוקטובר 2017

קרמבו מושחת לימי החורף הקרים והגשומים

בוקר טוב לכולם,
עכשיו רשמית שהחורף הגיע עם שעון החורף אפשר להתחיל לזלול קרמבו! אין כמו קרמבו שמכינים בבית שמיוחד וטעים!
אסם השיקו פתי בר עם פלוס תזונתי המכיל 50% דגנים מלאים ולכן אמרתי שזאת הזדמנות נהדרת להכין איתם קרמבו יחסית בריא וללא חומרים משמרים כמו בקרמבו האמיתי :)





המהלך של סדרת מוצרי "פלוס תזונתי" הוא מהלך מבורך הקיים ממרץ האחרון שבו אסם הכריזו על שינוי מהלך תזונתי במוצרים ולמעשה מביאים לנו לצרכנים מוצרים בעלי ערך תזונתי טוב יותר מבלי לפגוע בטעמים ובמרקמים.

קרמבו 

מצרכים: (ל20 יחידות קרמבו)
חבילת עוגיית פתי בר 
שמנת צמחית
אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
כף סוכר
2 חבילות שוקולד מריר של כרמית
50 גרם חמאה

אופן ההכנה:

חותכים עם רינג עגול את הפתיבר לעיגולים (הם העוגיה של הקרמבו)
לאחר מכן מכינים קצפת במיקסר:
שמים בפנים שמנת צמחית, אינסטנט פודינג וניל, 2 כפות אבקת סוכר, כף סוכר הכל יחס ומערבבים עד לקבל קצפת יציבה.


את הקצפת לוקחים ומניחים בשקית זילוף ומזלפים על כל פתיבר ופתיבר.



מכניסים למקפיא לשעה. 

לאחר מכן מכינים את ציפוי השוקולד בסיר על אש נמוכה:
שמים בפנים 2 חבילות שוקולד מריר, 50 גרם חמאה וכף סוכר. 


שכל הופך לתמיסה אחידה מתחילים לצפות את הקרמבו, אפשר לצפות לחלוטין או לזלף חלקית את השוקולד.

מכניסים לעוד חצי שעה להקפאה וזהו הקרמבו מוכן לאכילה


בתאבון 
שיהיה חורף טעים, חמים ונעים 
רותם :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה