יום שלישי, 29 באוגוסט 2017

רול חזה הודו ממולא בממרח כבד קצוץ ברוטב מתקתק

היי כולם,
היום אני עם מתכון קליל וטעים עם הכבד הקצוץ החדש של "מעדני יחיעם", אומנם הוא קליל אבל התוצאה מושלמת!
כבד קצוץ לדעתי לוקח המון זמן הכנה והרבה טרחה ולכן אם אפשר לקנות מוכן ברמה טובה וטעימה אני בעד! להכנת המנה אני השתמשתי במתכון במוס כבד עוף קלאסי. אם אתם מחפשים מתכון מקורי לחג ראש השנה או בכלל לארוחת שישי אני מאד ממליצה וכולם יתלהבו והכי חשוב קל להכנה!




הסדרה "מוס כבד עוף קיימת זמן רב אבל הפעם מעדני יחיעם הרחיבו אותה והשיקו מוצר חדש: כבד קצוץ. המוצר החדש מבוסס על מתכון מבית "אמא" ומכיל כ- 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים.
המוצר מוגש באריזת נוחות לשימוש ואכסון במשקל של 140 גרם לשימוש חוזר ונוח שלא מתקלקל. סדרת מוצרי מוס כבד עוף כוללת שני מוצרים בסגנון ובטעם צרפתי: מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף בתוספת פטריות.
הכבד לא מכיל מונוסודיום גלוטומט וגם ללא גלוטן. (מחיר: 13.90 שקל לאריזה)


מתכון לרול חזה הודו ממולא בממרח כבד קצוץ ברוטב מתקתק 

מצרכים:
קופסא של כבד קצוץ יחיעם
קילו חזה הודו
שמן זית -  4 כפות
רכז רימונים -  כפית
סירופ אגבה - כפית
תבלינים: חוויאג' למרק -כפית
פפריקה מעושנת - כפית
בהרט - כפית
פלפל שחור טחון - כפית




אופן ההכנה:
קודם כל להכין את הרוטב

להכנת הרוטב לערבב הכל בקערה קטנה :
שמן זית -  4 כפות
רכז רימונים -  כפית
סירופ אגבה - כפית
תבלינים: חוויאג' למרק -כפית
פפריקה מעושנת - כפית
בהרט - כפית
פלפל שחור טחון - כפית



לאחר מכן להכין את הגליל בשר

להכנת הגלילים

חותכים את החזה לרצועות כמו שניצל
מעליו מורחים את הכבד, כמות נדיבה לכל אורך השניצל



מעליו מורחים את הכבד, כמות נדיבה לכל אורך השניצל



ולאחר מכן לזלף מעל קצת מהרוטב שהכנו


לגלגל  את הבשר 


 להניח בתוך תבניות קטנות ומעל מזלפים שוב את הרוטב שנותר


מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך כחצי שעה. לבסוף להשחמה עוד רבע שעה נופסת על חום של 180 מעלות


עד שהבשר ישחים


שיהיה בתאבון! 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה