יום רביעי, 24 במאי 2017

קינוחים מתוקים לחג השבועות

חג השבועות מגיע אלינו בשבוע הבא ואני הכי אוהבת את הקינוחים! למעשה לא רק בחג השבועות, אלא כל השנה אני מעדיפה קינוחים ולא את הארוחה העיקרית :)
קינוחים יכולים להיות קשים להכנה וזמן הכנה מאד ארוך אבל למה לעבוד קשה שאפשר להכין קינוחים מאד טעימים בשליש מהזמן?!! 
אז בואו יחד איתי ותראו איך מכינים את הקינוחים בקלות, במהירות והתוצאה משגעת!!!




פאי 

מצרכים:

בצק פריך מתוק חמאה של מעדנות
דבש של שופרסל
חמאה 
אגוזי מלך טבעיים של מיה
אגוזי פאקן של מיה
שקדים טבעיים של מיה


אופן ההכנה:

לוקחים את הבצק של מעדנות ומרדדים אותו על תבנית פאי. לאחר מכן חורצים עם מזלג את כולו


מכניסים לתנור למשל 20 דקות בערך עד שהבצק מזהיב בחום של 180 מעלות



במקביל לוקחים חופן מהאגוזים, פקאנים ושקדים וקולים אותם על הגז



ולוקחים את החמאה וממיסים אותה על הגז במחבת לחוד

לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את התערובת שקלינו ומערבבים


יוצקים את התערובת מעל הבצק האפוי 


ולי נשאר קצת מהבצק ולכן החלטתי גם לקשט מעל , והכנסתי עוד 10 דקות לתנור

שיהיה בתאבון!!! 



עוגיות חלבה

מצרכים:

בצק פריך מתוק חמאה
דבש שופרסל
חלוה בטעמים שונים של אחוה

אופן ההכנה:

לוקחים את הבצק ומרדדים טיפה ומורחים קצת דבש


מניחים בשורה את הטעם הנבחר ומגללים



מכניסים חצי שעה בערך לתנור בחום של 160 מעלות, שיהיה בתאבון


עוגת שמרי שושנים



מצרכים:
בצק שמחרים עלים חמאה
שמן קנולה שופרסל
שוקולד השחר למריחה


אופן ההכנה:
לוקחים את הבצק וחותכים לחצי


לא לשכוח לקחת את התבנית ולרסס קצת מהשמן שלא תדבק העוגה


מורחים בנדיבות את השוקולד השחר


 מגלגלים נחש וכל פעם חותכים חתיכה ומניחים בתבנית



שמים בתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה בערך, עד שהעוגה נאפת ושיהיה בתאבון!


שיהיה חג שמח
טעים ומלא בגבינות קינוחים וכיף!!!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה